OM MIG

Om mig

 

Mina bilder handlar om kroppsliga hågkomster. Vårt fysiska minne.

Jag intresserar mig för de handlingar som är vår vardag. Gesten som avtryck för det vi är. Gränslandet där den inre och yttre föreställningen smälter samman, lever, kolliderar. I det personliga finns också det gemensamma. Det egna varandet och det allmänt mänskliga varandet möts. I handlingen bär gesten mening. Rörelsen skapar vår identitet, både som individ och kollektiv. Små förändringar, ett skifte av fokus, bryter den invanda strukturen och skapar nya relationer. Ger gesten nytt innehåll och handlingen en annan vändning.

 

 

PERFORMANCE

 

Every action holds a dance

Dans och performance utifrån vardagliga sysslor. De skeenden vi alla engagerar oss i. Den dans vi utför mer eller mindre medvetet.

Korta filmer av pågående projekt hittar du här

se mer

Jag jobbar gärna i grafiska tekniker.

Jag är medlem i Grafik i Väst

och KKV Grafik Malmö

 

och annat...

Jag ordnar kurser och workshops i dans och bildskapande . Mer om det finner du under SAGAS HUS. På Sagas Hus bygger vi just nu Tjuvaröds Loft. Mellanskånes kanske vackraste dansstudio. Invigning blir till sommaren 2017. Aktuell information och mer om sådant jag jobbar med just nu hittar du bloggen.

Rum för Rörelse

 

Sviktande trägolv och stora fönster som låter ljuset sila in. Högt i tak och utsikt över skogen. Tjuvaröds Loft är ett rum för kreativitet, rörelse och kontemplation. Hit är du välkommen på dansworkshops, kurser och föreställningar. Är du intresserad av att hyra Loftet för egen verksamhet är du välkommen att kontakta mig.

Konst och pedagogik i samverkan

 

Kurser, workshops och samarbeten med skola vård och omsorg hittar Du under SAGAS HUS

Copyright © All Rights Reserved